locations

Ei tapahtumia valituilla päivämäärillä

Laboratoriotraileri

Lab stations

IAQ Video

The trailer


Virtuaaliesittely

Find Us on Facebook

Camfil Puhdasilmakiertue - IAQ Road Show

Miksi tarvitsemme puhdasta ilmaa?

Teollistunut maailma on muuttanut monia asioita ihmisille. Kasvaneet päästöt on yksi asia, joka on muuttanut ympäristöämme. Tänä päivänä ilmansaasteet ovat globaali ongelma, jonka vakavuus vaihtelee alueittain. Koska suurin osa ilman epäpuhtauksien terveysvaikutuksista ilmenee vasta pitkällä aikavälillä, on tämä ongelma usein sivuutettu. Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan ilmansaasteisiin menehtyy globaalisti arviolta kaksi miljoonaa ihmistä vuosittain; Suomessa vastaavasti ilman pienhiukkaset aiheuttavat noin 1700 ennenaikaista kuolemaa.

Nämä ulkoilman epäpuhtaudet, jotka tunkeutuvat koteihimme ja rakennuksiimme, muuttuvat helposti sisäilman saasteiksi. Tehokkaita suodatusjärjestelmiä ilman puhdistamiseksi ja ihmisten suojaamiseksi on toki jo olemassa, mutta harvat ovat kuitenkin tietoisia puhtaan ilman hyödyistä tuottavuudelle ja kulujen kurissa pitämiselle. Ihmisten suojaaminen ilman epäpuhtauksilta maksaa rahaa, mutta se on kuitenkin myös pitkän aikavälin investointi, joka esimerkiksi voi vähentää sairaspoissaoloja ja niihin liittyviä kuluja. Laaja Skandinaviassa toteutettu tutkimus myös todisti, että ilmanlaadun parantaminen kouluissa lisäsi koululaisten oppimiskykyä noin 15 prosenttia.

Me Camfil'illa uskomme, että on tarvetta lisätä yleistä tietoutta ilman sisältämistä epäpuhtauksista ja saada sisäilman laatu (IAQ) poliittiselle agendalle. Ilmanlaadun tulisi olla kansanterveydellinen huolenaihe ja meidän kaikkien tulee huomioida hyvän sisäilman merkitys.

Camfil:lla on selvä visio - puhtaan ilman tulee olla ihmisoikeus!

Clean Air Fact
"We eat one kg, drink two liters and breathe up to 25kg air per day"
Scania Ecolution
userNames:
clock

Tilaa Camfilin tärkeimmät tiedotteet!

Tilaa Camfil uutiset ja päivitykset suoraan sähköpostiisi.
Se kestää alle minuutin.

Mikäli muutat mielesi, voit perua tilauksesi yhdellä napsautuksella.

clock

Haluatko muita oleellisia tiedotteita?

Kerro meille lisää itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi napsauttamalla päivitys painiketta alla.

Kaikkia tietoja käytetään ainoastaan Camfil uutisten ja tuotetietojen lähettämiseen Sinulle.

Päivitä nytPäivitän tietoni myöhemmin
spinner

Kiitos!

Olet nyt rekisteröitynyt!

close