Evästeiden käyttö
Privacy Policy

Camfilin tietosuojakäytäntö

päivitetty 18. toukokuuta 2018

1. Johdanto ja yhteystiedot 

Tässä yksityisyysilmoituksessa Camfil kertoo, miten henkilötietojasi käsitellään, kun (i) vierailet verkkosivuillamme, (ii) tilaat uutiskirjeemme ja tietoja tai (iii) olet asiakkaamme tai toimittajamme edustaja. Koskemattomuutesi on meille tärkeää. Siksi pyydämme sinua lukemaan tietosuojailmoituksen huolellisesti.

Camfil Oy on rekisterinpitäjä ja siten vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä verkkosivuiltamme löytyvillä yhteystiedoilla.

2. Mitä henkilötietojasi käsittelemme? 

Henkilötietoihin lukeutuu kaikki tieto, joka voidaan yhdistää sinuun yksilönä. Camfil käsittelee erilaisia tietoja sinusta riippuen suhteemme laadusta, kuten jäljempänä kuvataan.

Jos olet verkkosivuston kävijä, käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:

  • Evästeiden kautta kerätyt tiedot, kuten IP-osoite, laitteen tyyppi ja liikkuminen verkkosivustolla (tarkastellut sivut, luettu sisältö jne.). Lisätietoja saat kohdasta Evästetiedot
  • Tiedot, jotka olet lähettänyt vastatessasi verkkosivuillamme tai muussa viestintäkanavassa olevaan kyselyyn tai osallistuessasi kilpailuun (kuten yhteystiedot tai kilpailun osallistumistiedot)
  • Yhteystiedot, jotka olet täyttänyt yhteydenottokaavakkeeseen esim. tietojen lataamista varten, kuten käyttöoppaan, artikkelin, tapaustutkimuksen jne.

Jos olet tilaaja, käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:

  • Antamasi sähköpostiosoite, johon uutiskirje ja tiedot lähetetään.

Jos olet asiakkaamme tai toimittajamme edustaja, käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:

  • Nimi ja yhteystiedot
  • Yritykseen liittyvät tiedot (yrityksen nimi, yhteystiedot, asemasi yrityksessä, laskutustiedot jne.)
  • Yhtiön suhdetta koskevat tiedot ja viestintä (esim. tilatut tuotteet ja palvelut)
  • Henkilötunnus (jos kyseessä on elinkeinoharjoittaja)

Riippumatta siitä, mihin luokkaan kuulut, käsittelemme asiakaspalvelun kautta tai muun yhteydenoton kautta meille lähettämäsi tai meiltä vastaanottamasi tiedot.

Camfil voi myös ajoittain kerätä tietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä ja kolmansilta osapuolilta, kuten sosiaalisilta verkostoilta ja markkinointiyrityksiltä. Camfil voi esimerkiksi saada perustietoja sosiaalisen verkon profiilistasi, jos olet kirjautunut Camfilin verkkosivustoon tai palveluihin sosiaalisen verkkotilin kautta.

3. Mistä syistä käsittelemme henkilötietojasi? 

Käytämme yllä lueteltuja henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Verkkosivujen tarjoaminen ja kehittäminen; pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivujen sisältöä ja siksi käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita tilastollisiin tarkoituksiin, anonyymien, yhdistettyjen tilastojen luomiseen, joiden avulla voimme ymmärtää, miten kävijät käyttävät verkkosivuja ja parantaa sivujen käyttäjäystävällisyyttä.
  • Käyttökokemuksen parantaminen ja mukauttaminen; voimme luoda ryhmäkohtaisia profiileja tai segmenttejä nimettömien yhdistettyjen tilastojen luomiseksi verkkosivujemme, tuotteidemme ja palveluidemme käytöstä, jotta voimme tunnistaa toiminnot, jotka vaativat kehitystä ja tarjota sisältöperusteisia mainoksia tietyille ryhmille (tätä varten kerättyjä tietoja ei käytetä tietyn henkilön yksilöimiseen, vaan henkilöiden yleiseen analysointiin tai sen selvittämiseksi, miten tietyt ryhmät käyttävät verkkosivuja tai palveluita).
  • Markkinointimateriaalin lähettäminen; lähetämme tilaamasi uutiskirjeitä ja muita tietoja sekä muuta markkinointimateriaalia (huomaa, että voit perua tilauksesi jokaisessa viestissä olevan tilauksen peruutuslinkin avulla).
  • Yhteydenpito; lähetämme uutisia ja tietoja Camfilista, tapahtuma- ja näyttelykutsuja, alan ajatuksia jne.
  • Palautteen pyytäminen; voimme pyytää palautettasi kyselyiden avulla, joiden tarkoitus on parantaa Camfilia ja asiakkaillemme tarjoamiamme palveluita.
  • Suhteen ylläpito; edustamasi asiakkaamme tai toimittajamme on tärkeä meille ja meillä on tarve olla sinuun yhteydessä esimerkiksi tilauksiin, tuotteisiin tai palveluihin liittyen.
  • Yhteydenpito; jos sinulla on valituksia tai kysymyksiä valikoimastamme, tuotteista tai palveluista, käsittelemme lähettämäsi pyynnön (huomaa, että voimme tilanteen vaatiessa pyytää myyntiedustajaamme olemaan sinuun yhteydessä. He ovat yleensä eri yrityksestä).
  • Asiakaspalvelu; pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaspalveluamme. Tietosi/palautteesi auttavat meitä vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihimme ja tukemaan tarpeitasi tehokkaammin.
  • Myynti; voimme käyttää tietojasi, jotta voimme seurata myyntitapahtumia ja kiinnostustasi tuotteisiimme ja palveluihimme (tavallisesti yhteydenottolomakkeen kautta saamamme tiedot).
  • Kohdistettu mainonta; Camfil tai mainoskumppanimme saattavat näyttää sisältöä tai mainoksia verkkosivujen kävijälle. Kävijä voi esimerkiksi nähdä Camfilin mainoksen (sivuillamme äskettäin tarkasteltu tuote) mainoskumppanin verkkosivuilla. Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita sellaisten kohdistettujen mainoksien näyttämiseksi, jotka perustuvat esimerkiksi selaamiseesi, ostoshistoriaasi tai kirjautumistietoihisi. 

4. Milloin henkilötietosi poistetaan? 

Säilytämme tietosi niin kauan kuin se on tarpeen edellä mainittujen tavoitteiden täyttämiseksi. Sen jälkeen tiedot poistetaan. Jos olet edustaja, säilytämme tietosi niin kauan kuin olet yrityksen edustaja. Sen jälkeen yhteystietosi korvautuvat uuden edustajan yhteystiedoilla.

Jos tilaat uutiskirjeemme ja tietoja, säilytämme tietosi lähettääksemme uutiskirjeemme niin pitkään kuin olet uutiskirjeen postituslistalla (voit aina peruuttaa tilauksen sähköposteissa olevan linkin avulla).

Lisätietoja siitä, kuinka kauan säilytämme evästeiden kautta kerättyjä tietoja saat kohdasta Evästetiedot.

5. Millä oikeusperusteilla käsittelemme henkilötietojasi?

Suurin osa käsittelystä suoritetaan perustuen intressin tasapainottamiseen. Intressin tasapainottamisella tarkoitamme, että meillä on oikeutettu intressi käsitellä tietoja. Teemme sen tavalla, joka ei loukkaa yksityisyyttäsi. Oikeutettu intressi koostuu esimerkiksi seuraavista seikoista:

  • Sopimuksen täyttäminen edustamasi yrityksen kanssa sekä yrityssuhteiden hallinnointi ja ylläpito. Tämän vuoksi meillä on oikeutettu intressi kommunikoida kanssasi ja antaa sinulle olennaisia tietoja.
  • Olennaisten tietojen, uutiskirjeiden ja markkinointimateriaalin toimittaminen.
  • Verkkosivuston tarjoaminen ja tilastoanalyysien suorittaminen verkkosivuston käytöstä, jotta voimme kehittää uusia ja olennaisia toimintoja.

6. Kenelle luovutamme henkilötietojasi? 

Henkilötietojasi voidaan jakaa Camfilin sisällä ja muille Camfil-konsernin yrityksille työn ohjaamiseen, suunnitteluun ja organisointiin sekä Camfilin ulkopuolisille tahoille (esim. Camfilille palveluja tarjoavat osapuolet, kuten jakelijat, edustajat tai toimittajat). Yritykset, joille luovutamme tietojasi, voivat käsitellä tietojasi vain ohjeidemme mukaisesti. Takaamme sopimuksin korkeatasoisen tietoturvan henkilötiedoillesi.

Ilmoitamme myös tiedot viranomaisille, jos lakisääteinen vaatimus tai hallinnollinen päätös sitä edellyttää tai jos Camfil fuusioituu, se ostetaan tai sen varat myydään kokonaan tai osittain.

Jos tietosi siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolella olevalle yritykselle, varmistamme, että riittäviä turvallisuustoimenpiteitä noudatetaan esim. lisäämällä Euroopan komission tietojen siirtoa koskevat yleiset sopimuslausekkeet (saatavilla Euroopan komission verkkosivuilta) sopimuksiimme niiden osapuolien kanssa, joilla on pääsy henkilötietoihin.

7. Oikeutesi käsittelyn yhteydessä

7.1 Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi käsittelyssä:

  • Oikeus päästä tietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisuun
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi, peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta ennen peruutusta suoritettuun käsittelyyn
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että käsittely ei ole sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukainen

7.2 Osa edellä mainituista oikeuksista koskee vain tietyissä tilanteissa. Jos haluat käyttää jotain oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä verkkosivuilta löytyvillä yhteystiedoilla. 

7.3 Jos teemme muutoksia tähän käytäntöön, julkaisemme uuden version verkkosivuillamme. Viimeisin versio on aina saatavilla verkkosivuillamme. Siksi kannustamme sinua tarkastamaan tietosuojakäytännön sisällön säännöllisesti, jotta tiedät, miten käsittelemme tietojasi.

Evästetiedot

Kuten monet muut verkkosivustot, käytämme evästeitä tiettyjen tietotyyppien saamiseksi, kun verkkoselaimesi käyttää joitain verkkosivuja. Evästeet eivät sinänsä tunnista yksittäistä käyttäjää, vaan vain käytetyn tietokoneen.

Eväste on tietojoukko, jonka verkkosivusto tallentaa kävijän tietokoneelle ja jonka kävijän selain tarjoaa verkkosivulle aina, kun kävijä palaa sivulle. Camfil käyttää evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa ja seurata kävijöitä, verkkosivujemme käyttöä ja pääsytapoja. Verkkosivujen kävijät, jotka eivät halua evästeitä tallennettavan tietokoneelle, on muutettava selaimen asetuksia niin, että se estää evästeet ennen verkkosivujen käyttämistä. Tällöin tietyt verkkosivujen toiminnot eivät toimi oikein.

Evästetiedot

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: