Etsi
Tuoteryhmät Tuoteluettelo

Lataa PDF

 


Hakemisto

Molekyylisuodattimet

Alhaisille pitoisuuksille Alhaisille pitoisuuksille

City-tuotteet soveltuvat täydellisesti sisäilmanlaatusovelluksiin, joissa hiukkasten ja molekyylien määrää on hallittava alhaisimmalla mahdollisella energiankulutuksella ja pienimmällä mahdollisella laitteella. Esimerkiksi toimistot, lentokentät, koulut, teollisuusalueet, liikennepäästöistä kärsivät kaupungit, kausiluotoisen savusumun poisto ja museot. Poistettavat kaasut ovat muiden muassa typpidioksidi, otsoni ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC).
City-Flo-pussisuodattimet, kompaktit CityCarb-suodattimet ja CityPleat-paneelisuodattimet ovat 2-in-1-yhdistelmäsuodattimia, jotka suodattavat sekä hiukkasia että molekyyleja. CitySorb on laajaspektrisestä aktiivihiilestä valmistettu suodatin, joka suodattaa monenlaisia ilmateitse leviäviä molekyyleja ja hajuja.

Kohtalaisille pitoisuuksille Kohtalaisille pitoisuuksille

CamCarb-mallisto sisältää kattavasti erikokoisia irtomassalla täytettyjä suodattimia monia ilmankäsittelykoneita ja koteloita varten. CamCarbia voidaan käyttää sisäilmanlaadun, kevyen teollisuuden tai tuloilmakoneiden suodattimina, joissa saasteiden määrä on kohtalainen.

Muovista valmistettu sylinterin muotoinen CamCarb CG ja metallista valmistettu CM, CamCarb PM-paneeli ja V-kennoinen CamCarb VG ovat molekyylisuodattimia, joihin on saatavilla useita eri massoja. Sylinterin muotoiset suodattimet sopivat CamCarb-asennusrunkoihin, ja ne asennetaan CamCube-suodatinkoteloihin. CamCarb VG asennetaan PSSA-koteloihin.

Suurille pitoisuuksille Suurille pitoisuuksille

ProCarb-tuotteet ovat raskaaseen käyttöön tarkoitettuja ”deep-bed” teollisuussuodattimia, jotka tarjoavat vuotamatonta molekyylisuodatusta kohteissa, joissa pitoisuudet ovat suuret (usein yli 1 ppmv), tai kohteissa, joiden päästövaatimukset ovat erityisen tiukat. ProCarb-suodattimia käytetään yleensä teollisuuden poistoilmasovelluksissa tai hajujen tai korroosion hallinnassa. Esimerkki kohteita ovat: petrokemikaaliteollisuus, jätevedenpuhdistamot, paperimassa- ja paperitehtaat, vaahtomuovin valmistus tai jätteidenkäsittely.
ProCarb-”vertical deep bed" (vaakamalli) VDBe on tarkoitettu poistoilmasovelluksiin kun taas VDBs on tarkoitettu tuloilmasovelluksiin. Molemmissa on suuri kapasiteetti ja ne soveltuvat suurille pitoisuuksille. ProCarb-”horizontal deep bed” (pystymalli) HDB ja HDC ovat joustavampia ratkaisuja pienemmän kokonsa puolesta ja niitä käytetään sekä tulo- että poistoilmalle.

  Erittäin puhtaisiin tiloihin Erittäin puhtaisiin tiloihin

  GigaPleat-tuotteet ovat molekyylisuodattimia puhdastiloihin tai puhtaan ympäristön sovelluksiin. Niissä käytetään aktivoitua hiiltä tai ioninvaihtoteknologiaa valmistusprosessiin tai laitteisiin vaikuttavien happojen, emäksien, orgaanisten aineiden, oksidanttien, seosaineiden tai muiden prosessia haittaavien yhdisteiden suodattamiseen. Esimerkiksi puolijohdeteollisuuden, litteiden näyttöjen, kiintolevyjen, datakeskusten, satelliitin valmistuksen tai bioteknologian puhdastilat.
  GigaPleat muovikehyksellä (tyyppi NXPH) ja metallikennolla tyyppi (NXPC) ovat kertakäyttöisiä. GigaPleat metallikehyksellä (tyyppi XPH) ja kennotyyppinen (tyyppi XPC) ovat uudelleen täytettäviä tuotteita. Metallikehyksinen V-mallinen GigaPleat NXDP ja metallipaneeli NXPP voivat suodattaa useita eri epäpuhtauksia ja siksi ne ovat erittäin joustavia ratkaisuja.

  Suodatusmassat Suodatusmassat

  Camfil tarjoaa kattavan valikoiman suodatinmassoja CamCarb- tai ProCarb-suodattimien tai olemassa olevien laitteiden täyttämiseen.
  Aktiivihiiltä käytetään laajan spektrin sovelluksiin, kuten haihtuvien orgaanisten yhdisteiden, typpidioksidin ja otsonin poistamiseen. Kyllästettyä aktiivihiiltä käytetään yleensä happamien tai emäksisien epäpuhtauksien suodatukseen, kuten vetysulfidin, rikkidioksidin, orgaanisten happojen, vetykloridin ja ammoniakin.

   Analyysipalvelut Analyysipalvelut

   Camfilin analyysipalvelut sisältävät kattavasti eri käyttökohteita, ja niitä käytetään ilmanlaadun tarkastelemiseen tai suodattimen tehon selvittämiseen kohteessa tai meidän teknologiakeskuksessamme.
   Korroosiokupongit ja reaaliaikainen valvonta (ISA Check II) auttavat selvittämään syöpymistasot tiloissa, joissa on herkkää elektroniikkaa tai sähkölaitteita, tai museoissa ja arkistoissa esineiden suojelemiseksi ISA 71.04-2013 -standardin mukaisesti. Gigacheck on Camfilin ilman näytteenotto- ja ilmanlaatuanalyysimenetelmä. Gigamonitor on kemiallinen analysointimenetelmä, joka on kehitetty molekyylisuodattimien käyttöiän mittaamiseen.
   Camfil tarjoaa molekyylisuodattimien tehotestauksia ISO 10121-1:n tai 10121-2:n menetelmien mukaisesti.
   • Korroosiokuponki
   • Reaaliaikainen korroosiovalvonta (ISA Check II)
   • Ilmansaasteanalyysit (Gigacheck)
   • Suodattimen käyttöiän arviointi (Gigamonitor)
   • Suodattimen tehotestaus ISO 10121-standardin mukaisesti

    Teollisuuden ilmanpuhdistimet Teollisuuden ilmanpuhdistimet

    Camfilin ilmanpuhdistimet teolliseen ja prosessikäyttöön sisältävät markkinoiden tehokkaimmat Absolute™ HEPA-suodattimet ja EC-puhaltimen. Sisäilman puhdistamiseen tarkoitettu tuotesarja on kehitetty kaikkia käyttötarkoituksia varten, ja malleja löytyy useita eri kokoja.
    Air Cleaner 300 Concealed on ilmanpuhdistin jopa 100 neliön pieniä tai keskisuuria tiloja varten.
    Air Cleaner 800 on siirrettävä tai kiinteästi asennettava ilmanpuhdistin toimistoon, kotiin, yleiseen tilaan jne.
    Air Cleaner 2000 on siirrettävä tai kiinteästi asennettava ilmanpuhdistin pölyisiin sisätiloihin. Se poistaa hiukkasia, hajuja ja muita kemiallisia yhdisteitä.
    Air Cleaner 6000 on kehitetty ylläpitämään terveellistä, tuotteen laatua parantavaa ja pölytöntä ilmaa suurissa logistiikka- ja valmistusyrityksissä säätelemällä automaattisesti ilmanlaatua. Se auttaa myös tilan omistajan, vuokraajan tai prosessin ilmanlaadun ylläpidossa.

    Yhteydenotto

    Ota yhteyttä helposti

    Yhteystiedot
    Esitteet
    Shortlist  
    Shortlist This list contains products that you have selected from the productpages on site. To add products to your shortlist navigate to a productpage and click the "Add to Shortlist" button.

    The list will be used when contacting Camfil so that we can help you in a more efficient way
    There are currently no products in your shortlist.
    AJANKOHTAISTA

    Tilaa Camfil uutiskirje

    userNames: