Etsi
Tuoteryhmät Tuoteluettelo

Lataa PDF

 


Hakemisto

Karkeasuodattimet

Karkeasuodattimet - ProSafe Karkeasuodattimet - ProSafe

ProSafe-suodattimet on suunniteltu elintarvike- ja juomateollisuuden sekä lääketeollisuuden tiukkojen turvallisuus-, jäljitettävyys- ja hallintavaatimusten mukaisiksi.

Pussisuodattimet Pussisuodattimet

Synteettistä Camfil Hi-Cap -pussisuodatinta käytetään ilmanvaihdon esisuodattimena. Hi-Cap-suodattimessa on metallikehys ja Hi-Cap XLS -suodattimessa on valettu muovikehys.

Vekatut kasettisuodattimet Vekatut kasettisuodattimet

Vekatut kasettisuodattimet ovat tärkeitä ilmankäsittelylaitteiden käyttöiän pidentäjiä asuin- ja kaupallisissa rakennuksissa, sairaaloissa tai jopa puhdastiloissa.
Esisuodattimien tarkoitus on suojata hienosuodattimia pysäyttämällä suuremmat hiukkaset ilmansyötöstä, poistoilmasta tai kiertoilmasta.
30/30 on tehokas kasettisuodatin, jossa on vedenkestävä pahvikehys
Aeropleat-mallistossa on pahvi- (Eco), muovi- (Green) ja metallikehyksiset paneelit.

Vekatut kasettisuodattimet molekyylisuodatuksella Vekatut kasettisuodattimet molekyylisuodatuksella

Molekyylisuodatuksen vekatut kasettisuodattimet ovat hiukkas- ja hajuesisuodattimia, joita voidaan käyttää esimerkiksi toimistoissa ja julkisissa rakennuksissa, joissa on tarve poistaa karkeita hiukkasia, hajuja ja kaasuja.

Suodatinmateriaalirullat Suodatinmateriaalirullat

Materiaalirullista voidaan leikata paloja käytettäväksi ilmankäsittelylaitteissa, mutta myös niitä voidaan käyttää myös maalauskoppien ja vastaavien suodattimina.
Konvektorisuodattimilla voidaan estää pölyn ja lian kertyminen ilmanvaihtojärjestelmien lämmitys- ja jäähdytyskierukoihin.

Sääsuojat Sääsuojat

CamVane sääsuojan profiilit erottavat vesipisaroita ilmavirrasta. Se asennetaan julkisivuun, ja se suojaa rakennuksen ilmanvaihtokanavia ja ilmankäsittelylaitteita.
CamVane 100 HC on varustettu sähkösulatuksella, jotta lumi tai jää ei kerry profiileihin.

Metallisuodattimet Metallisuodattimet

Metallisuodattimia käytetään pääsääntöisesti rasvasuodattimina, mutta myös lukuisissa muissa sovelluksissa, kuten:
karkeasuodattimina ilmanvaihdossa, öljysumuerottimissa, imuvaimentimissa, tärinänvaimentimissa ja tiivisteissä. CamMet-metallikasetteja valmistetaan useista eri materiaaleista, kuten alumiinista, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä, galvanoidusta teräksestä ja kuparista eri mittaisina ja muotoisina.
CamMet Double Filter on kaksoissuodatin, jossa on liekinsuoja ja kudottuverkko. CamMet Metal Filter on kasetti, jossa on kudottuverkko.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
Shortlist  
Shortlist This list contains products that you have selected from the productpages on site. To add products to your shortlist navigate to a productpage and click the "Add to Shortlist" button.

The list will be used when contacting Camfil so that we can help you in a more efficient way
There are currently no products in your shortlist.
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: