Etsi
Tuoteryhmät Tuoteluettelo

Lataa PDF

 


Hakemisto

Ilmanpuhdistimet

Teollisuuden ilmanpuhdistimet Teollisuuden ilmanpuhdistimet

Camfilin ilmanpuhdistimet teolliseen ja prosessikäyttöön sisältävät markkinoiden tehokkaimmat Absolute™ HEPA-suodattimet ja EC-puhaltimen. Sisäilman puhdistamiseen tarkoitettu tuotesarja on kehitetty kaikkia käyttötarkoituksia varten, ja malleja löytyy useita eri kokoja.
Air Cleaner 300 Concealed on ilmanpuhdistin jopa 100 neliön pieniä tai keskisuuria tiloja varten.
Air Cleaner 800 on siirrettävä tai kiinteästi asennettava ilmanpuhdistin toimistoon, kotiin, yleiseen tilaan jne.
Air Cleaner 2000 on siirrettävä tai kiinteästi asennettava ilmanpuhdistin pölyisiin sisätiloihin. Se poistaa hiukkasia, hajuja ja muita kemiallisia yhdisteitä.
Air Cleaner 6000 on kehitetty ylläpitämään terveellistä, tuotteen laatua parantavaa ja pölytöntä ilmaa suurissa logistiikka- ja valmistusyrityksissä säätelemällä automaattisesti ilmanlaatua. Se auttaa myös tilan omistajan, vuokraajan tai prosessin ilmanlaadun ylläpidossa.

City -ilmanpuhdistimet City -ilmanpuhdistimet

Hiukkas- (H13) ja molekyylisuodattimilla varustettu City M ja City S ilmanpuhdistimet tarjoavat terveellisempää sisäilmaa poistamalla kaasut ja haitalliset hiukkaset liikehuoneistoista, kampaamoista, toimistoista, kouluista, sairaaloista, hotellihuoneista ja asuinhuoneistoista.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
Shortlist  
Shortlist This list contains products that you have selected from the productpages on site. To add products to your shortlist navigate to a productpage and click the "Add to Shortlist" button.

The list will be used when contacting Camfil so that we can help you in a more efficient way
There are currently no products in your shortlist.
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: