Etsi
Tuoteryhmät Tuoteluettelo

Lataa PDF

 


Hakemisto

Hienosuodattimet

Hienosuodattimet - ProSafe Hienosuodattimet - ProSafe

ProSafe-suodattimet on suunniteltu elintarvike- ja juomateollisuuden ja bioteollisuuden tiukkojen turvallisuus-, jäljitettävyys- ja hallintavaatimusten mukaisiksi.

Yhdistelmäsuodattimet yleisilmanvaihtoon Yhdistelmäsuodattimet yleisilmanvaihtoon

City-Flo-pussisuodatin on 2-in-1-suodatin, joka suodattaa sekä hiukkasia että molekyyleja.
City-Flota käytetään sekä uusissa että jo käyttöönotetuissa laitteissa. Tavallisen hiukkassuodattimen vaihto City-Flo-suodattimeen on helppoa. Sen avulla voidaan parantaa sisäilmanlaatua (IAQ) esimerkiksi toimistoissa, ostoskeskuksissa, kouluissa ja muissa julkisissa rakennuksissa, jotka sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyissä keskustoissa.

Pussisuodattimet Pussisuodattimet

Hi-Flo-suodattimien joukosta löytyy useita teräsrungolla (-M, -TM, -P, -UF, -A) ja valetulla muovirungolla (-XLT, XLS) varustettuja lasikuidusta valmistettuja pussisuodattimia.
Standard-Flo-pussisuodatin on lasikuitusuodatin. Basic-Flo-pussisuodatin on synteettinen suodatin.

Kompaktisuodattimet Kompaktisuodattimet

Kompaktisuodattimia käytetään yleensä tuloilman toisessa suodatusvaiheessa – joko viimeisenä suodatusvaiheena, kun kyseessä on tavallinen ilmanvaihto, tai toisena esisuodattimena puhdastilasovelluksissa.
Kompaktisuodattimet tarvitsevat vähemmän tilaa (syvyys) kuin perinteiset pussisuodattimet.
Opakfil ES on kompakti A+ -suodatin, jonka energiankulutus on hyvin alhainen.
Opakfil ST on taloudellinen kompakti suodatin alhaisella energiankulutuksella.

Kompaktit yhdistelmäsuodattimet Kompaktit yhdistelmäsuodattimet

CityCarb Compact ovat 2-in-1-suodattimia, jotka suodattavat sekä hiukkasia että molekyyleja. CityCarbia käytetään sekä uusissa että jo käyttöönotetuissa laitteissa. Tavallisen hiukkassuodattimen vaihto CityCarb-suodattimeen on helppoa. Sen avulla voidaan parantaa sisäilmanlaatua esimerkiksi toimistoissa, ostoskeskuksissa, kouluissa ja muissa julkisissa rakennuksissa, jotka sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyissä keskustoissa. CityCarb CH on suunniteltu erityisesti museo-, arkisto- ja galleriaesineiden suojeluun.

Vekatut kasetit Vekatut kasetit

Kasettisuodattimet ovat tärkeitä ilmankäsittelylaitteiden käyttöiän pidentäjiä ja ilmanlaadun parantajia asuin- ja kaupallisissa rakennuksissa, sairaaloissa tai jopa puhdastilojen tuloilmakojeissa.
EcoPleat Green on muovirunkoinen suodatin, Ecopleat Ecossa on vedenkestävä pahvirunko. Suodatinmateriaali koostuu ”wet laid”-menetelmällä valmistetusta lasikuitupaperista.
M-Pleat Greenissa on muovirunko ja vekattu synteettinen suodatinmateriaali.

Syvälaskostetut suodattimet Syvälaskostetut suodattimet

Airopac on syvälaskostettu suodatin 25mm kehyksellä tai ilman. Sitä käytetään ilmanvaihtosovelluksissa ja puhdastilojen esisuodattimina.
Airopac High Temp on suunniteltu suuriin käyttölämpötiloihin.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
Shortlist  
Shortlist This list contains products that you have selected from the productpages on site. To add products to your shortlist navigate to a productpage and click the "Add to Shortlist" button.

The list will be used when contacting Camfil so that we can help you in a more efficient way
There are currently no products in your shortlist.
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: