Etsi
Tuoteryhmät Tuoteluettelo

Lataa PDF

 


Hakemisto

EPA-, HEPA-, ULPA -suodattimet

HEPA-suodattimet - ProSafe HEPA-suodattimet - ProSafe

ProSafe-suodattimet on suunniteltu elintarvike- ja juomateollisuuden ja bioteollisuuden tiukkojen turvallisuus-, jäljitettävyys- ja hallintavaatimusten mukaisiksi.

Korkean lämpötilan HEPA-suodattimet Korkean lämpötilan HEPA-suodattimet

Korkean lämpötilan suodattimia käytetään yleensä lääketeollisuuden depyrogenointitunneleissa ja uuneissa. Suodattimia käytetään aseptisissa täyttölinjastoissa, jotta lääkeainepullojen täyttö on täysin steriili.
Absolute D-Pyro on suunniteltu korkean lämpötilan ympäristöihin, joissa edellytetään tuotannon jatkuvaa pyörimistä ja turvallisuutta. Suodatin on H14- ja H13-luokkien mukainen.

HEPA/ULPA-puhdastilapaneelit HEPA/ULPA-puhdastilapaneelit

Megalam-suodattimet ovat HEPA- ja ULPA-suodatinpaneeleita, jotka on suunniteltu käytettäväksi muun muassa puhdastilojen katoissa, erottimissa, rajoitetun pääsyn estojärjestelmissä sekä tietyissä laitteissa, kuten puhallin-suodatinyksiköissä ja päätelaitteissa. Saatavilla kolmena eri syvyisenä: MD, MX ja MG. PU-versio on varustettu puolipyöreällä saumattomalla PU-tiivisteellä ja GEL-versio geelitiivisteellä.
Megalam-suodattimet ovat ProSafe-hyväksyttyjä, ja ne ovat suunniteltu elintarvike- ja juomateollisuuden sekä lääketeollisuuden tiukkojen turvallisuus-, jäljitettävyys- ja hallintavaatimusten mukaisiksi säännösten EY1935 ja ISO846 mukaisesti.
Megalam Fabsafe on kehitetty mikroelektroniikan puhdastiloja ja laitteita varten. Niissä on tehokas mikrokuitumateriaali, joka suodattaa nanohiukkaset, komponenteilla on alhaiset kaasunmuodostus ominaisuudet ja ne kestävät testausaerosolin
Megalam ES (energiaa säästävä) ProSafe-suodattimessa on PTFE-kalvo, jonka avulla se soveltuu matalan energian sovelluksiin, mutta se on erityisesti kehitetty lääketeollisuutta varten, täyttäen kaikki alan asettamat vaatimukset teholle, aerosolitestaukselle ja kestävyydelle.

Absolute 1D Absolute 1D

on ”laatikko” -tyyppinen HEPA-suodatin, jonka alumiinierottimet takaavat vakauden. Sitä voidaan käyttää jopa 110 °C:n lämpötilassa.

Absolute V Absolute V

on V:n mallinen HEPA-suodatin metalli- (VE) ja muovirungolla (VG). Absolute VGHF-mallissa on 25mm etukehys.
Absolute VG ProSafe-suodattimet on suunniteltu elintarvike- ja juomateollisuuden sekä bioteollisuuden tiukkojen laatu-, jäljitettävyys- ja hallintavaatimusten mukaisiksi.

Absolute D Absolute D

on ”laatikko” -tyyppinen HEPA-suodatin voimakasta ilmavirtausta varten. Metalli- (DE) ja muovirunko (DG).

Absolute C Absolute C

on ”laatikko” -tyyppinen HEPA-suodatin alhaista tai keskivoimakasta ilmavirtausta varten. Metalli- (CET) ja MDF-runko (CMT).

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
Shortlist  
Shortlist This list contains products that you have selected from the productpages on site. To add products to your shortlist navigate to a productpage and click the "Add to Shortlist" button.

The list will be used when contacting Camfil so that we can help you in a more efficient way
There are currently no products in your shortlist.
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: