Energy Savings

Energiatehokkuus

Nykyisellä sähköenergian hinnalla ja huomioiden uudet direktiivit on todella kannattavaa säästää energiaa myös ilmansuodatusjärjestelmissä.

Camfil'in ympäristöystävälliset suodattimet takaavat hyvän sisäilman laadun alhaisimmalla painehäviöllä, tuottaen samalla asiakkaillemme energiansäästöjä ilman kompromisseja. Olemme tiedostaneet, että energiatehokkuus on LVI-tekniikassa tämän päivän kovimpia haasteita.

Kun pidämme mielessä, että energiakustannukset edustavat jopa yli 70% ilmansuodattimien kokonaiselinkaarikustannuksista (LCC), niin on aina kannattavaa valita kuhunkin sovellutukseen oikean suodatinluokan lisäksi suodatin, jonka käytönaikainen painehäviö on mahdollisimman alhainen. Kerromme, kuinka se on mahdollista ja todistamme asian laboratoriossa, kiinteistössäsi ja myös LCC -laskelmilla.

Yksinkertaisesti haluamme Sinun näkevän energiatehokkaiden suodattimiemme positiivisen vaikutuksen tuloslaskelmasi viimeisellä rivillä. Katso myös käytännön esimerkkejä kuinka Camfilin ammattilaiset, tuotteet, palvelut ja kokonaisratkaisut auttavat asiakkaitamme  leikkaamaan käyttökustannuksia tinkimättä ilmanlaadusta kiinteistöissä ja/tai kriittisissä prosesseissa.

Vaikuttavaa on myös se, kuinka nopeasti vähemmän energiaa kuluttavien suodattimien avulla on mahdollista nostaa "pikavoittoja" - komponentilla mikä on helpoiten vaihdettavissa ja tämän lisäksi halvin osa koko ilmastointijärjestelmässä !

Lue lisää:

Ilmansuodattimien energialuokitus 
Energiansäästön työkaluja
Käytännön esimerkkejä
LCC-Elinkaarikustannukset
Ilmansuodatuksen kustannukset

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

clock

Tilaa Camfilin tärkeimmät tiedotteet!

Tilaa Camfil uutiset ja päivitykset suoraan sähköpostiisi.
Se kestää alle minuutin.

Mikäli muutat mielesi, voit perua tilauksesi yhdellä napsautuksella.

clock

Haluatko muita oleellisia tiedotteita?

Kerro meille lisää itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi napsauttamalla päivitys painiketta alla.

Kaikkia tietoja käytetään ainoastaan Camfil uutisten ja tuotetietojen lähettämiseen Sinulle.

Päivitä nytPäivitän tietoni myöhemmin
spinner

Kiitos!

Olet nyt rekisteröitynyt!

close