Camfil Farr Software

Camfil -ohjelmistot

Camfil Solution system (CSS)

Tehokas ohjelmisto, jolla voidaan tehdä useita erilaisia laskelmia ilmansuodattimiin ja sisäilmanlaatuun liittyen.

CSS sisältää:

  • LCC - Ohjelma elinkaarikustannuksien laskemista varten Camfil -tuotteille, kuten ilmansuodattimille ilmankäsittelykoneissa ja kaasuturbiineissa
  • CREO - Puhdastilojen suunnittelu, mitoitus ja LCC-laskenta
  • HPE (Hi PErformance Air filters) - EPA-, HEPA- ja ULPA -ilmansuodattimien erotusaste ja vertailu
  • CAT (Comfort Air filter Test reports) - Yleisilmanvaihdon suodattimien erotusaste
  • Clean - Puhdastilojen puhtausluokituksen mitoitus ja laskenta
  • Aktiivihiili-/kemiallistensuodattimien molekyylisuodatuksen mitoitus

LCC ohjelmat

CSS -ohjelmisto sisältää useita ohjelmia joita tarvitaan elinkaarikustannusten laskemisessa suodattimille yleisilmanvaihtojärjestelmien osana. Tällä lasketaan suodattimien elinkaari, energiankulutus ja todelliset käyttökustannukset. Lisätietoina ohjelma antaa myös CO2-päästöjen määrän  ja suodatusjärjestelmän tehon. Voit laskea kolme eri vaihtoehtoa samanaikaisesti sekä verrata näitä graafisessa muodossa. Voit myös simuloida käytännön järjestelmiä käyttämällä useita eri suodatinkokoja suodatinkaapeissa. Erillisellä LCC POWER -ohjelmalla lasketaan erilaisia suodatinratkaisuja joita käytetään voimalaitoksissa ja kaasuturbiineissa.

Lue lisää
LCC - ohjelmisto elinkaarikustannus laskelmiin

CREO - Puhdastilojen suunnittelu, mitoitus ja LCC-laskenta

CREO - ohjelmisto on käytännössä yhdistelmä Camfilin hyvin tunnetusta ja usein käytetystä LCC-ohjelmistosta, sekä CLEAN-ohjelmistosta puhdastilojen suunnitteluun. Nämä kaksi ohjelmistoa yhdistettynä tarjoaa kattavan suunnittelutyökalun joka tunnistaa parhaat ilmansuodatinratkaisut joilla voidaan optimoida puhdastilojen suodatus ja energiankulutus. Viimeisimmät alan kansainväliset standardit huomioiden, ohjelmisto luo myös täydelliset suodatin- ja laiteluettelot yksinkertaisessa ja helposti käytettävässä muodossa. Ohjelmisto sopii erinomaisen hyvin suunnittelijoille ja lopppukäyttäjille, jotka suunnittelevat ja käyttävät puhdastiloja, jotka optimoivat ilmansuodatustarpeita.

Lue lisää
CREO -ohjelmisto

HPE (Hi PErformance air filters)

HPE -ohjelmisto antaa sinulle todelliset tehokkuus-, painehäviö- ja konstruktiolaskelmat useille eri Camfil:n valmistamille HEPA- ja ULPA-luokan suodattimille. Voit vertailla jopa kolmea eri ratkaisua uudessa raportointijärjestelmässä. Voit käyttää tätä ohjelmistoa laskeaksesi parhaan suodatinkokoon ja -luokkaan perustuvan ratkaisun.

Clean

Tällä ainutlaatuisella ohjelmistolla suunnittelijat voivat suunnitella puhdastiloja arvioidakseen puhdastilan tai muun tilan (toimisto, etc.) puhtausluokan käytettäessä Camfil -tuotteita. Riipppuen tilan ihmismäärästä, käyttötarkoituksesta, ilmanvaihtojärjestelmästä ja suodatinvalinnoista ohjelma laskee tilan puhtausluokituksen. Tämä on erittäin helppo ja nopea työkalu puhdastilasuunnittelijoille, jonka avulla voidaan laskea minkälainen suodatin tilaan tarvitaan. Muutamalla syötteellä saadaan kolmen eri ratkaisun vertailu.

CAT (Comfort Air filter Test reports)

CAT-ohjelmalla saat laskettua suodattimien teho-, luokka-, painehäviö- ja konstruktiotiedot käytettäville ilmamäärille. Tämä ohjelma pohjautuu tällä hetkellä EN779-testien tuloksiin useilla Camfil -tuotteilla. Tämä työkalu on hyvä apuväline, jolla saat suodattimien suorituskyvystä helposti tietoja.

 

Aktiivihiili-/kemiallistensuodattimien molekyylisuodatuksen mitoitus

Camfil kemiallisten- ja aktiivihiilisuodattimien valintaan tarkoitettu ohjelma auttaa käyttäjiä ja suunnittelijoita arvioimaan suodattimen käyttöiän sekä tiettyjen kohdekaasujen erottelukyvyn määritetyillä kaasupitoisuuksilla. Ohjelma on hyvä esimerkki siitä, miten Camfil jatkuvasti panostaa palvelun tarjoamiseen asiakkaille ja esim. mikroelektroniikka-alan suodatinvalinnan optimointiin.

Jos haluat lisätietoja Camfil -ohjelmistosta tai jos haluat käyttää Camfil -ohjelmistoa ilmastointijärjestelmiesi optimoimiseksi, ole hyvä ja ota yhteyttä Camfil Oy:öön.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje