Ydinvoimateollisuus

Camfil on toimittanut jo 50 vuoden ajan ydinvoimateollisuudelle suodatuslaitteistoja, joiden avulla voidaan eliminoida haitallisten radioaktiivisten hiukkas- ja/tai kaasuemissioiden pääsy ympäristöön. Tänä päivänä olemme alan johtava hiukkas- ja kaasuemissiosuodattimien valmistaja yli 90 voimalan kokemuksella ympäri maailmaa.

Ydinvoimantuotannon elpyminen on alkanut. Ydinvoimalla tuotetun energian suosio on kasvanut, kun valtiot ottavat yhä enemmän huomioon hiilijalanjäljet. Turvallisuusnäkökohdat on myös huomioitava, kun uusia laitoksia rakennetaan ja otetaan käyttöön. Turvallisuus on myös meille tärkein asia - siksi Camfil tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat tehneet alan ammattilaiset parhaissa tuotantolaitoksissa.

Viime vuosina Camfil on jatkanut ydinvoimaloille tarkoitetun suodatinteknologian kehittämistä. Yritysostot ovat tuoneet laajaa erityisalojen osaamista. Tuotekehittelyyn on investoitu huomattavia määriä ja olemme rakentaneet molekyylisuodatusta varten oman testilaboratorion.

Teollisuusprosesseista – esimerkiksi ydinvoimaloista, kaivoksista, laboratorioista ja kemian tehtaista – ympäristöön poistettu ilma on usein epäterveellistä, joten se on ensin suodatettava. Camfil'in suodatinvalikoimasta löytyy useita tuotteita, jotka keräävät pahanhajuiset tai haitalliset ulkoilmaa saastuttavat aineet.
Camfil'in turvallisuuteen ja ympäristön suojeluun tarkoitettujen tuotteiden valikoima sisältää molekyyli- ja hiukkassuodatusjärjestelmiä moniin erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Sekä ydinvoimateollisuus että ydintekniikan laboratoriot ovat tekemisissä vaarallisen, hiukkasten tai kaasujen aiheuttaman säteilyn kanssa. Camfil voi teknisen osaamisensa ansiosta tarjota parhaat suodatinratkaisut molempiin tapauksiin. 

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje