Voimalaitokset ja energiantuotanto

Camfil Power Systems tarjoaa kattavan ja tarvittaessa koko voimalaitoksen imuilmajärjestelmän. Suodatuksen lisäksi voimme toimittaa avaimet käteen -periaatteella myös täydelliset imuilmakammiot sisältäen myös kulloinkin tarvittavat puhaltimet, äänenvaimentimet ja jäätymisenestolaitteistot, joiden avulla kaasuturbiineita suojataan eroosiolta ja kulumiselta sekä samalla saavutetaan parempi energiatehokkuus alhaisin tuotantokustannuksin. Järjestelmiämme on asennettu kaikkiin ilmanaloihin; aavikoille, maaseuduille sekä arktisiin olosuhteisiin laivoille ja öljynporauslautoille.

Puhdas ilma ja hiljainen ympäristö edistävät niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointia. Puhdas ilma on myös elintärkeää turbiinien suoritusteholle. Jo 50 vuotta Camfil Power Systems on kehittänyt ja toimittanut imuilmajärjestelmiä, jotka suojaavat laitteistoja ja auttavat niitä toimimaan optimaalisella teholla. Tarjoamme myös puhaltimet, äänenvaimentimet ja -ohjaimet, jotka vähentävät melua ja varmistavat  korkealaatuisen päivittäisen käytön. Tuhansia järjestelmiämme käytetään ympäri maailmaa päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Globaalin Camfil -yhtymän osana, Camfil Power Systemsillä on käytettävissään viimeisin suodatusteknologia, joka auttaa jatkuvasti kehittämään järjestelmien suojaamista ja toimimaan näin alan suunnannäyttäjänä. Menestyksemme alalla perustuu teknologian kehittämiseen yhteistyössä johtavien energiantuottajien ja -valmistajien kanssa.

Camfil Power Systems operoi globaalisti, mutta työskentelee myös paikallisesti. Me ymmärrämme tarpeesi ja puhumme kieltäsi. Tyypillisiä tuotteita:

  • Imuilmajärjestelmät lämmityksellä/jäähdytyksellä paikallisen ilmaston mukaan, jotta voimme varmistaa ja optimoida laitteiston tehon.
  • Imuilmakammiot ja -järjestelmät, jotka suojaavat kaasuturbiineja ja vähentävät melua halutulle tasolle.
  • Poistojärjestelmät, jotka vähentävät ääntä, lämpökuormaa sekä pienentävät virtaushäviöitä.
  • Kaasutiiviit sulkupeltikärjestelmät, jotka ohjaavat tai sulkevat kuumat kaasut yhdistetyssä kiertoilmajärjestelmässä.
Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje