Pölynpoistojärjestelmät

Lähes kaikki teollisuusprosessit tuottavat jonkinlaista pölyä tai kaasuja. Camfil Farr APC on erikoisosaaja teollisten pöly- ja kaasukerääjien valmistuksessa estäen epäpuhtauksia pääsemästä työtiloihin ja ulkoilmaan ja näin luoden turvallisemman ja puhtaamman ympäristön.

Camfil Farr APC tarjoaa kehittyneimpiä pölynkeräimiä markkinoilla - tätä tukevat luotettava huoltotuki ja vuosikymmenien kokemus. Jokainen valmistettu osa on ISO 9001 sertifioitu ja näitä testataan alan kehittyneimmässä pölyn testauslaboratoriossa, taaten alusta loppuun asti kehitetyn laatutuotteen.

Takaamme, että pölynkeräimemme täyttävät sekä paikalliset että maanlaajuiset päästöille asetetut vaatimukset. Tuotteemme ovat myös tärkeässä osassa tuotantolaitosten suojaamisessa pölyräjähdyksiltä. Lisäksi ATEX-sovellutukset ovat arkipäivää toimituksissamme.

Tehtävämme on toimittaa keräimet nopeasti - laadusta tinkimättä - ollaksemme asiakasystävällisin yritys alalla ja tarjotaksemme parhaat keräimet loppukäyttäjän ja huollon näkökulmasta. Tuotteemme ratkaisevat pölyhaasteet laajalla teollisuusalalla ja sovelluksissa: räjähdysvaaralliset kemialliset prosessit, lasikuitu ja FRP, elintarvikkeiden prosessointi, laser- ja plasmaleikkaus, kaivosteollisuus, paperin kierrätys, lääketeollisuus, kumin työstö, siementen prosessointi, aurinkopaneeleiden valmistus, lämpö-/liekkiruiskutus, hitsaus, puutyöt ja monia muita sovelluksia.

Katso Camfil Farr APC:n kotisivuilta lisää tietoja teollisista pölynkeräimistä ja saadaksesi lisätietoja tuotteista.

Camfil Farr APC web site 

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
Pölynpoisto -esite
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje