Liike-, toimisto- ja julkiset rakennukset

Hyvän ilmansuodatuksen tarve on tullut selvemmäksi useimmille ihmiselle ympäri maailmaa. Laadukkaiden ilmansuodattimien avulla ihmiset voivat paremmin ja suoriutuvat työtehtävistään paremmin puhtaan sisäilman ansiosta.

Tutkimukset osoittavat, että tehokkaat ilmansuodattimet vähentävät pienten hiukkasten aiheuttamia ongelmia erityisesti herkemmillä ihmisillä.

Kun ulkoilma johdetaan ilmanvaihtoon, niin epäpuhtaudet kuten savu, pöly ja siitepöly likaavat puhaltimet, patterit ja ilmanvaihtokanavat. Mikäli ilmansuodatus ei toimi kuten pitäisi, painehäviö kasvaa ja tämä saattaa johtaa painesuhteiden vääristymiseen rakennuksessa.

Camfil'in ilmansuodattimet estävät ulkoilmassa kulkeutuvia hiukkasia pääsemästä ilmanvaihtojärjestelmään. Ilmansuodattimet pitävät koko käyttöikänsä ajan järjestelmän puhtaana siten, että se pysyy mahdollisimman tehokkaana ja suorituskykyisenä.

Toimitamme kattavan valikoiman ilmansuodattimia ilmanvaihtokoneisiin ja -järjestelmiin puhtaan ilman, hyvän sisäilmanlaadun (IAQ) sekä terveellisen ja työtehokkuutta lisäävän työympäristön saavuttamiseksi. Camfil'in ilmansuodattimia käytetään kaikkialla maailmassa muun muassa toimistoissa, kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, terveyskeskuksissa, ostoskeskuksissa, konferenssikeskuksissa ja lentokentillä.

Camfil'in ilmansuodattimet ovat myös markkinoiden energiatehokkaimmat, joilla asiakkaamme saavat ympäristöystävällisempiä rakennuksia, säästävät energiakustannuksissa ja pienentävät hiilijalanjälkeään.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje