Lentokenttäympäristö

Lentokenttärakennuksiin johdetaan suuria määriä ilmaa, joka saattaa olla hyvin epäpuhdasta. Camfil tarjoaa kaikki ilmansuodattimet, jotka vaaditaan puhtaan ilman saamiseksi lentokentille ja lähiympäristöön. Nämä tuotteet poistavat ulkoiset epäpuhtaudet ja tarjoavat puhdasta hengitysilmaa, joka edistää matkustajien ja henkilökunnan terveyttä sekä hyvinvointia.

Ilmailuliikenne kasvaa jatkuvasti. Paikallista ilmanlaatua heikentävät mm. lentokoneet ja lentokentän tukipalvelut. Suurin osa lentokentän tukipalveluissa käytettävistä ajoneuvoista ovat varustettuja dieselmoottoreilla ja toimivat hyvin lähellä portteja, josta johtuen ne ovat myös suurin epäpuhtauksien lähde lentokentän terminaaleissa ja lähiympäristössä.

Camfil tarjoaa tuotteet, jotka täyttävät kaikki hiukkas- ja molekyylisten epäpuhtauksien suodatustarpeet. Nämä tuotteet täyttävät EN13779:2007 suositukset. Useita eri ratkaisuja on saatavilla suodatustarpeiden mukaan. Molekyylisuodatusta voidaan käyttää raitis- ja kiertoilmasuodatuksessa; ylipaineistus on näissä kohteissa suositeltua, koska suurin osa epäpuhtauksista tulee ulkoa. Näissä prosesseissa epäpuhtauksien pitoisuudet ovat hyvin suuria verrattuna yleisilmanvaihdon ratkaisuihin.

Segment brochure image
Segmenttiesite

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: