Clean Air Fact

Ilmanpuhdistimet

Huono sisäilmanlaatu vaikuttaa henkilöstösi terveyteen ja työtehoon. Bakteerit, pöly, virukset ja haitalliset hiukkaset ilmassa voivat aiheuttaa silmien kutinaa, päänsärkyä ja nuhaisuutta. Lisäksi ne voivat aiheuttaa astmaa ja ärsytystä hengitysteissä.

CamCleaner -ilmanpuhdistimet puhdistavat ilmaa ja torjuvat tehokkaasti näitä ongelmia. Tämä parantaa työtehoa, vähentää sairauspoissaoloja ja ilma tuntuu helpolta hengittää.

CamCleaner-sarja koostuu patentoiduista ilmanpuhdistajista, joiden HEPA-suodattimet ovat markkinoiden tehokkaimmat. Laitteet ovat suunniteltu täydentämään tilojen olemassa olevia ilmanvaihtojärjestelmiä ja niiden avulla pienennät energiakustannuksia, tehostat tuotantoa ja luot entistä terveellisemmän työympäristön, jossa on vähemmän pölyä ja haitallisia hiukkasia.

Näiltä sivuilta voit lukea, kuinka CamCleaner tekee ilmasta helpompaa hengittää. Ymmärrät myös, että säästät rahaa huolehtimalla pienimmistä ongelmista - ennen kuin ne kasvavat isoiksi.

Ajattele jos toimistosi ilma olisi yhtä puhdasta kuin ilma tuhansia vuosia sitten.
Ilman nykypäivän bakteereita, viruksia ja haitallisia hiukkasia. Onneksi voit tehdä muutakin kuin vain ajatella tämän.

Camfil:n City-sarjan ilmanpuhdistajilla – jotka ovat erityisesti suunniteltu toimistoihin, kouluihin, sairaaloihin yms. – voit välittömästi kokea uudelleen tuon vanhan puhtaan ilman.
 • CamCleaner CITY M

  CamCleaner CITY M

  Hiukkas- (H13) ja molekyylisuodattimilla varustettu City M tarjoaa terveellisempää sisäilmaa poistamalla kaasut ja haitalliset hiukkaset liikehuoneistoista, kampaamoista, toimistoista, kouluista, sairaaloista, hotellihuoneista ja asuinhuoneistoista.
  Lue lisää
 • CamCleaner 300 Concealed

  CamCleaner 300 Concealed

  CamCleaner 300 Concealed on ilmanpuhdistin jopa 100 neliön pieniä tai keskisuuria toimistoja varten. Voidaan käyttää myös sähköpääkeskuksien tms. tilojen ylipaineistamiseen tuotannossa. Se ei vaadi paljoa ylläpitoa eikä energiaa.
  Lue lisää
 • CamCleaner 800

  CamCleaner 800

  CamCleaner 800 on siirrettävä tai kiinteä ilmanpuhdistin toimistoon, kotiin, yleiseen tilaan jne. Se tarjoaa terveellisempää sisäilmaa ja vähemmän energiankulutusta sekä siivoamisen tarvetta.
  Lue lisää
 • CamCleaner 2000

  CamCleaner 2000

  CamCleaner 2000 on siirrettävä tai kiinteä ilmanpuhdistin pölyisiin sisätiloihin ja rakennustyömaille. Se poistaa myös ultrapieniä hiukkasia. Se parantaa tuottavuutta, ympäristön terveellisyyttä ja on energiaystävällinen.
  Lue lisää
 • CamCleaner 6000

  CamCleaner 6000

  CamCleaner 6000 -ilmanpuhdistin poistaa ilmasta jopa ultrapienet hiukkaset suurikokoisissa ja pölyisissä teollisuushalleissa parantaen tuottavuutta ja sisäilman terveellisyyttä säästäen samalla energiaa.
  Lue lisää

City M

The City M mobile air purifier is equipped with particulate and molecular filters to improve IAQ significantly. It is typically installed in rooms up to 75 square metres in area to deliver a healthier indoor environment by removing dust, contaminants and harmful particles in department stores, offices, schools, hospitals and homes. Read more at: http://www.camfil.com/Products/air-puri-fier/CamCleaner/CITY-M-Air-Purifier-en/ {CityMTest}

Air Cleaners  
Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
Ilmanpuhdistimet
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: