VIDEO

Life Science Air Filtration Webinar

Life Science Webinar


Microelectronics Air Filtration Webinar

CREO Webinar

BioPharma ja lääketeollisuus

50 vuoden ajan Camfil on ollut BioPharma- ja lääketeollisuuden johtava ilmansuodattimien ja siihen liittyvien palveluiden toimittaja. Tänä päivänä olemme alan arvostettu ilmansuodattimien toimittaja ympäri maailmaa.

Monilla asiakkaillamme on tuotantolaitoksia ympäri maailmaa. Camfil, jota useat lääkevalmistajat pitävät yhteistyökumppanina, on sijoittunut siten, että pystymme täyttämään kaikki ilmansuodatustarpeet; paikallisesti sekä globaalisti.

Olemme tehneet huomattavia investointeja tuotekehitykseen ympäri maailmaa ja näin saaneet kehitettyä tuotteita erityisesti lääketeollisuutta varten. Teemme jatkuvaa yhteistyötä asiakkaittemme kanssa, jotta saamme tyydytettyä heidän vaativimmatkin suodatustarpeensa.

Meitä ajaa eteenpäin tarve tarjota asiakkaillemme laaja tuotevalikoima ja palvelut sekä täyttää moninaisimmatkin vaatimukset, perustuivat ne sitten teknisiin tai kaupallisiin perusteisiin.

Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviranomainen FDA on julkaissut säännöksen 21 CFR (osa 820 - Laatujärjestelmiä koskevat säännökset), mikä noudattaa ISO 9000 ‑standardeja.

Puhdastilojen kannalta ISO 14644 ‑standardi on kuitenkin edellistä mielenkiintoisempi. IEST:n web-sivustossa on hyvä yleiskatsaus näistä molemmista standardeista.
Eurooppalaiset standardit toimivat samalla tavalla vastaavina GMP-säännöksinä EU-maissa.

Miksi GMP (Good Manufacturing Practice, hyvä valmistuskäytäntö) ‑standardit ovat tärkeitä lääkealan, biotekniikka-alan ja lääketieteellisen tekniikan alan ilmansuodatuksessa?
GMP edellyttää näiden tuotteiden laadunvarmistusta sekä käsittää tuotteiden epäpuhtauksien valvonnan valmistuksen ja pakkauksen aikana. Yleisesti ottaen epäpuhtauksien valvonta on tärkeämpää injektiovalmisteiden ja parenteraalisten valmisteiden kuin ulkoisesti käytettävien tai nieltävien valmisteiden valmistuksessa.
Esimerkiksi silmätipat, joita voidaan pitää ulkoisesti käytettävänä valmisteena, ovat poikkeus tästä säännöstä, sillä silmät ovat erittäin alttiita tulehduksille.

Suosituksia (Recommendations) -sivulla on tuotetietoja suodattimista, joita Camfil suosittelee käytettäväksi käyttöalueellasi.

Life Science segment brochure
Segment brochure

Life Sciences Industry Insights
Life Sciences Industry
Insights Brochure

CREO Manual
CREO Manual


HEPA FaQs

High Temperature HEPA filters FAQ
High Temperature HEPA filters FAQ

ISPE Pharmaceutical Enginering Article

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje