Autoteollisuus

Harvoissa teollisuussovelluksissa puhdas työympäristö on yhtä tärkeä kuin automaalaamoissa. Ruiskumaalausjärjestelmään on hygienia- ja turvallisuussyistä tuotava jatkuvasti raitista ilmaa. Maailman suurimpana ilmansuodattimien valmistajana olemme erikoistuneita myös erilaisten maalaamojen ilmansuodatusratkaisuihin.

Toimitamme tällä hetkellä puhdasta ilmaa ja suodatuspalveluja moniin suuriin autotehtaisiin eri puolilla maailmaa. Tarjoamme runsaasti erilaisia ratkaisuja sekä palveluita, joilla on saavutettavissa samanaikaisesti sekä alhaiset elinkaarikustannukset (LCC) että hyvä sisäilmanlaatu (IAQ), jotka on räätälöity ja optimoitu käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

Camfil on järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa turvallisuutta, innovaatiota ja lisäarvoa jopa näinä nopeasti muuttuvina aikoina. Tarjoamme Sinulle kaikki tarvitsemasi ilmanvaihtoratkaisut suunnittelusta toteutukseen juuri Sinun tarpeidesi mukaisesti.

Useat tekijät vaikuttavat ensimmäisten testausten tulokseen. Yksi tärkeimmistä on suodattimien suorituskyky.

Valmistettu ja toimitettu tarkasti tarpeittesi mukaan - Camfil.

Harvoissa teollisuussovelluksissa puhdas työympäristö on yhtä tärkeä kuin automaalaamoissa. Ruiskumaalausjärjestelmään on hygienia- ja turvallisuussyistä tuotava jatkuvasti raitista ilmaa. Tarjoamme puhdasta ilmaa ja palveluja moniin suurimpiin autotehtaisiin ympäri maailmaa. Valikoimistamme löytyvät parhaat ja kustannustehokkaimmat puhdasilmaratkaisut jotka räätälöidään ja optimoidaan Teidän vaatimuksiinne. Valmistettu ja toimitettu tarkasti tarpeittesi mukaan - Camfil.

.

Suosituksia autoteollisuuteen
Suosituksia

Automotive segment brochure
Segmenttiesite

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

clock

Tilaa Camfilin tärkeimmät tiedotteet!

Tilaa Camfil uutiset ja päivitykset suoraan sähköpostiisi.
Se kestää alle minuutin.

Mikäli muutat mielesi, voit perua tilauksesi yhdellä napsautuksella.

clock

Haluatko muita oleellisia tiedotteita?

Kerro meille lisää itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi napsauttamalla päivitys painiketta alla.

Kaikkia tietoja käytetään ainoastaan Camfil uutisten ja tuotetietojen lähettämiseen Sinulle.

Päivitä nytPäivitän tietoni myöhemmin
spinner

Kiitos!

Olet nyt rekisteröitynyt!

close