Ilmanpuhdistin CITY

– Sisäilman huippuosaamista

Camfilin CITY-ilmanpuhdistin on tyypillinen ruotsalainen. Se on hiljainen, tehokas, tyylikäs ja ympäristötietoinen. Jos vertaat suodattimia, näet miksi CITY on paras ilmanpuhdistin toimistoihin, kampaamoihin, hotelleihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin. Se on myös erittäin helppokäyttöinen – kytke ja käytä. Muutaman tunnin kuluttua jokaisessa kuutiometrissä on miljoonia vaarallisia hiukkasia vähemmän. CITY on yksinkertaisesti paras hankinta, kun haluat parantaa työntekijöidesi ja asiakkaidesi terveyttä ja turvallisuutta.

Kaksin verroin parempi

– Ei vain yksi vaan kaksi suurta suodatinta

City-sarjassa on markkinoiden tehokkaimmat Absolute™ HEPA -hiukkas- ja molekyylisuodattimet. Ne takaavat terveellisemmän sisäilman työpaikallasi poistamalla pölyä, kaasuja ja haitallisia hiukkasia. Absolute™ HEPA-suodatin on niin tehokas, että ilman olisi kierrettävä vähintään kolme kertaa perinteisen ilmanvaihdon läpi ollakseen yhtä puhdasta.

Esimerkiksi verrattaessa City M-mallia toisen merkin laitteeseen ilmeni, että suodattimemme ovat jopa 14 kertaa painavammat kuin heidän. Tämä tarkoittaa sitä, että suodattimiemme suodatusteho on huomattavasti parempi vaikuttamatta ilman läpäisykykyyn. Mitä suurempi suodattimen pinta-ala on, sitä enemmän siihen mahtuu hiukkasia. Se tarkoittaa myös sitä, että ilma pääsee läpi ilman suodattimen tukkeutumista ja sitä voi käyttää pidemmän aikaa – säästäen näin energiaa. Kun valitset CITY M -ilmanpuhdistimen, saat kaksi isokokoista suodatinta, jotka takaavat tasalaatuisen tehokkuuden koko elinkaariensa ajan. Se on myös vihreämpi ja kestävän kehityksen kannalta parempi valinta kuin muut ratkaisut.

Air Cleaners and Air Purifiers

Absolute™ HEPA vastaan "True HEPA"

– On suodattimia ja sitten on suodattimia

HEPA (High Efficiency Particulate Air Filters) on standardin EN1822 mukainen suodatin. Absolute™ Hepa on Camfilin tavaramerkki standardin mukaisille H13 HEPA-suodattimille. Suodattimet, joissa on merkintä ”True”, ”HEPA like” tai ”HEPA Silent”, eivät ole standardin mukaisia.

Absolute™ on HEPA-suodatin ilman kompromisseja. Mikään muu ei riitä, koska sen työ on suojella ihmisiä. Sitä käytetään myös herkissä prosesseissa, joissa vaaralliset hiukkaset eivät saa päästä ilmaan. Absolute™ HEPAan voit luottaa myös kaikkein vaativimmissa ympäristöissä – esimerkiksi tiloissa, joissa valmistetaan elintarvikkeita, juomia, lääkkeitä ja mikroelektroniikkaa. Absolute™ HEPA-suodatin on kehitetty omassa kehityslaboratoriossamme Ruotsissa. Jokainen suodatin testataan ja tarkastetaan yksilönä perusteellisesti ennen kuin se toimitetaan sinulle ja mukana on todistus juuri ko. suodattimelle.

Puhdasta ilmaa eri kokoluokissa

– Ilmanpuhdistinvalikoima toimisto- julkistilakäyttöön

Camfil-ilmanpuhdistimet ovat patentoituja ilmanpuhdistimia, joissa on markkinoiden tehokkaimmat suodattimet. Tuotevalikoima kattaa toimiston, koulun, hotellin, kirurgisen klinikan, kuntosalin, kampaamon tai kauneussalongin tarpeet ja varmistaa, että ilma on terveellistä jopa 75 neliön tiloissa. Laitevaihtoehdot:

CamCleaner CITY S

CamCleaner CITY S

CITY S -ilmanpuhdistin on hiljainen, tehokas, tyylikäs ja ympäristöystävällinen ilmanpuhdistin toimistoihin, hotelleihin, sairaaloihin, kouluihin, päiväkoteihin ja muihin julkisiin tiloihin sekä asuinhuoneistoihin.

Käyttökohteet: Ilmanpuhdistaja kaikkiin sisätiloihin, esimerkiksi: sairaalat, hotellit, toimistot, koulut, päiväkodit, kampaamot, asuinhuoneistot ja muut kohteet joissa vaaditaan puhdasta sisäilmaa.
Virransyöttö: 230 V
Suodatin: H13 / Aktiivihiili
Asennus: Lattia
Värit: Valkoinen ja musta
Paino: 12 kg
Maksimi puhdistusala: 45 m²
CamCleaner CITY M

CamCleaner CITY M

Hiukkas- (H13) ja molekyylisuodattimilla varustettu City M tarjoaa terveellisempää sisäilmaa poistamalla kaasut ja haitalliset hiukkaset liikehuoneistoista, kampaamoista, toimistoista, kouluista, sairaaloista, hotellihuoneista ja asuinhuoneistoista.

Käyttökohteet: Ilmanpuhdistaja kaikkiin sisätiloihin, esimerkiksi: sairaalat, hotellit, toimistot, koulut, päiväkodit, kampaamot, asuinhuoneistot ja muut kohteet joissa vaaditaan puhdasta sisäilmaa.
Virransyöttö: 230 V
Suodatin: H13 / Aktiivihiili
Asennus: Lattia
Värit: Valkoinen ja musta
Maksimi puhdistusala: 75m2

Menestystarinat

– Lue lisää menestystarinoita

Camfil-ilmanpuhdistimia on käytetty moneen eri tarkoitukseen, joista mainitsemme muutamia alla olevissa asiakaskertomuksissa. Alastasi riippumatta löydät sinulle sopivan ilmanpuhdistimen, jotta saat loistavaa sisäilmaa.

Olen kiinnostunut. Ottakaa yhteyttä minuun.