Suodattimia - jokaiseen suodatus- ja suojaustarpeeseen

Camfil on maailman suurin ja johtava ilmansuodattimien valmistaja - tuoteryhmä jolle kaikki Camfil-yhtymän liiketoiminta perustuu ja yhtymän ydinliiketoiminta-alue, joka tuottaa suurimman osuuden liikevaihdosta.

Nämä suodattimet voivat olla yhtä pieniä kuin tulitikkurasia tai voivat olla myös merikontin kokoisia. Lopputuote on puhdasilma, ilman haitallisia tai vahingollisia epäpuhtauksia: pölyä, likaa, allergeeneja, kontaminantteja, molekyylisiä kaasuja ja joissakin tapauksissa jopa hengenvaarallista säteilyä, sovelluksesta riippuen.

Camfil suodattimet parantavat ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Ne suojaavat kriittisiä valmistusprosesseja, parantavat tuottavuutta ja suojelevat ympäristöä.


Safety and protection

Ympäristön ja prosessien suojaaminen

Tuoteiden tuotannossa, Camfilin suodattimet ja pudasilmaratkaisut ovat ratkaisevia kehittyneissä- ja herkissä valmistusprosesseissa tai mikrobiologisten kontaminaatioiden torjumisessa. Terveydenhuolto alalla sairaalat käyttävät Camfilin suodatusjärjestelmiä eliminoimaan ilmateitse tarttuvia infektioita.

Ydinvoimateollisuudessa Camfil on johtava hiukkas- ja molekyylisuodatuksessa ja eristämisessä. Kokemusta on kaikkialta maailmassa.

Lue lisää
Elintarviketeollisuus
Sairaalat, terveyskeskukset ja lääkäriasemat 
BioPharma ja lääketeollisuus 
Ydinvoimateollisuus 
Laboratoriot ja Bioturvalaboratoriot 
Museot ja arkistot 


Comfort air

Ihmisten suojaaminen

Julkisten ja kaupallisten kiinteistöjen yleisilmanvaihto on suurin sovellutusalue, jossa Camfil tarjoaa markkinoiden energiatehokkaimmat suodattimet. Nämä tuotteet tarjoavat puhdasta ilmaa ja hyvän sisäilmanlaadun (IAQ) samalla kun ne auttavat rakennusten omistajia vähentämään energiankulutusta ja pienentämään hiilijalanjälkeä.

Lue lisää
Liike-, toimisto- ja julkiset rakennukset 

Koulut ja päiväkodit 


Power systems

Power Systems - kaasuturbiinien suojaaminen

Camfil on maailman johtava raskaiden suodatusratkaisujen ja melunhallintajärjestelmien toimittaja kaasuturbiinilaitoksiin joita käyttävät alan suurimmat sähköntuotanto- ja offshore-laitokset ympäri maailmaa. Ratkaisuina on mm.  täydelliset imuilmakammiot sisältäen myös kulloinkin tarvittavat suodattimet, akustiset koteloinnit, puhaltimet, ilmanvaihdon, poistoilmajärjestelmät, vaihdinpellit, kanavat, äänenvaimentimet ja jäätymisenestolaitteistot, sekä huolto- ja kunnostustyöt.

Lue lisää
Voimalaitokset ja energiantuotanto 


Air Pollution Control

Air Pollution Control
- pölynpoistolaitteistot puhtaamman ja turvallisen ympäristön puolesta

Air Pollution Control Business Unit-liiketoimintayksikkö toimii Pohjois-Amerikassa ja kansainväliset markkinat toimivat Air Pollution Control nimellä. Camfil APC:n päätehtävä on suunnitella, valmistaa ja toimittaa kaiken kattava valikoima pölynpoistojärjestelmiä joilla puhdistetaan pölyt ja savut tehtaista, tehden näistä turvallisempia, tuottavampia ja ympäristön kannalta kestävämpiä. Tyypillisesti APC pölynpoistojärjestelmiä käytetään elintarvike-, metalli-, lääke-, kaivos-, laser- ja plasmaleikkaus- ja puunjalostusteollisuudessa.

Lue lisää
Pölynpoistojärjestelmät 


Airborne Molecular Contamination

Airborne Molecular Contamination (AMC)
- business-kriittiset ratkaisut mikroelektroniikka teollisuudelle

AMC- ja hiukkas-epäpuhtauksien hallinta on merkittävä teknologinen este kun tuotteiden koko jatkuvasti kutistuu integroitujen piirien valmistuksessa (IC). Kriittisiä AMC-epäpuhtauksia ovat mm. rikkidioksidi, haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), erilaiset hapot ja ammoniakki. Ulkoilmassa ja puhdastilaympäristöissä kaikki nämä epäpuhtaudet esiintyvät pitoisuuksissa, jotka ovat liian suuria monien elektronisten laitteiden valmistusprosesseissa. Esimerkiksi mikroprosessorien, muistipiirien, sekä älypuhelimissa ja tableteissa käytettävien näyttöjen valmistus on nykyään mahdotonta ilman kehittynyttä AMC-suodatusta puhdastiloissa ja prosessilaitteistoissa.

Lue lisää
Mikroelektroniikkateollisuus 


Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: