Camfil Around The World

Camfil globaalisti

Camfil yhtymällä on neljä pääliiketoimintayksikköä - Suodattimet, Power Systems (Voimalaitos tekniikka), Air Pollution Control (APC, pölynhallinta) ja Airborne Molecular Contamination (AMC, molekyylisuodatus).

Camfil -yhtymän pääkonttori ja emoyhtiö, Camfil AB, sijaitsee Ruotsissa Tukholmassa, josta johdetaan yhtymän toimintaa, taloutta ja markkinointia. 
Camfilin maailmanluokan tutkimus-, laboratorio ja tuotekehityskeskus sijaitsee Trosassa, n. 70 kilometriä Tukholmasta etelään. Tämä hiljattain uusittu keskus toimii pääkeskuksena tutkimusverkostolle johon kuuluu myös tutkimuskeskukset Ranskassa, Yhdysvalloissa, Malesiassa ja Kiinassa. Camfil AB:lla on 89 työntekijää mukaanlukien tutkimuskeskus ja IT-osasto Trosassa.

Amerikka

Kuudella tuotantolaitoksella sekä kahdeksalla myyntiyksiköllä Yhdysvalloissa ja yhdellä tuotantolaitoksella sekä kuudella myyntiyksiköllä Kanadassa, Camfil tarjoaa koko Pohjois-Amerikan kattavan myyntiverkoston.  Laajalla tuotevalikoimalla yritys on houkutteleva yhteistyökumppani alueen parhaille jälleenmyyjille.

Henkilöstöä Amerikka Myynti-Amerikka
Henkilöstöä yhteensä: 585 Myynti SEK/M: 874


Eurooppa

Pohjoismaat

Päätuotantolaitos sijaitsee Ruotsissa Trosassa ja tämä koostuu huippuluokan tuotantokeskuksesta, varastosta ja jakelukeskuksesta.  Toinen merkittävä metallituotteiden tuotantolaitos sijatsee Österbymossa Ruotsissa.
Pohjoismaiden myynti tapahtuu paikallisten myyntiyksiköiden sekä Ruotsin, Suomen, Tanskan ja Norjan tytäryhtiöiden kautta. Camfil:lla on pohjoismaissa yhteensä 360 työntekijää joista 279 Ruotsissa.

Iso-Britannia ja Irlanti

Yhtymällä on yksi tuotantolaitos ja myyntiyksikkö Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Yhteensä Camfil työllistää alueella 223 työntekijää, joista 40 Irlannissa.

Etelä-Eurooppa

Molemmat alueen kahdesta tuotantolaitoksesta sijaitsevat Ranskassa, jossa Camfil:lla on myös useita myyntiyksiköitä. Yhdessä Italian, Belgian ja Espanjan myyntiyksiköiden kanssa alueella on 372 työntekijää.

Keski-Eurooppa

Camfil työllistää 520 henkilöä Keski-Euroopassa. Saksan, Sveitsin, Itävallan ja Slovakian tuotantolaitosten ohella yhtymällä on myyntipisteitä myös Alankomaissa, Itävallassa ja Puolassa. Joissakin maissa, kuten Unkarissa ja Tsekeissä, myynti tapahtuu agenttien välityksellä.

 Henkilöstöä Eurooppa  Myynti Eurooppa
Henkilöstöä yhteensä: 1,475 Myynti SEK/M: 2,156


Aasia-Tyynenmeren alue

Camfil:lla on kolme tuotantolaitosta Aasian alueella, Intiassa, Malesiassa ja Kiinassa. Malesia ja Kiina ovat erikoistuneet HEPA- ja ULPA-suodattimien valmistamiseen puhdastilaprosesseja varten, mutta valmistavat suodattimia myös yleisilmanvaihtoon, joita valmistetaan myös Intiassa. Camfililla on tytäryhtiöitä Thaimaassa, Singaporessa, Taiwanissa, Intiassa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Kaikki muut alueen markkinat katetaan agenttien avulla.

 Henkilöstöä Aasia  Myynti Aasia
Henkilöstöä yhteensä: 586 Myynti SEK/M: 404


Muut alueet

Vuodesta 2012 lähtien Camfil:lla on ollut suodatusratkaisuja tarjoava tytäryhtiö Dubaissa. Tämä yhtiö on keskittynyt suodatinmyyntiin ja Power Systems:n jälkimyyntiin alueella.  Camfil:lla on myös tuotantolaitos sekä myyntiyksikkö Brasiliassa, joka palvelee Etelä-Amerikan markkinoita. Camfil International AB palvelee kaikkia muita markkinoita ja maita, joissa yhtymällä ei ole omaa tytäryhtiötä. Camfil International AB sijaitsee Ruotsissa, Trosassa.

Henkilöstöä muut alueet Myynti muut alueet
Henkilöstöä yhteensä: 41 Myynti SEK/M: 99


Camfil Power Systems

Power Systems työllistää 228 henkilöä ja sillä on toimintaa Ruotsissa, Saksassa, Kanadassa, Kiinassa ja Intiassa. Tämä yksikkö on erikoistunut vaativiin voima- ja kaasuturbiinilaitoksiin maailmanlaajuisesti.

 Henkilöstöä Power Systems  Myynti Power Systems
Henkilöstöä yhteensä: 287 Myynti SEK/M: 891

Air Pollution Control (APC)

APC on erikoistunut teollisiin pölynhallintajärjestelmiin. Yhdysvallat on perinteisesti ollut Camfil:n päämarkkina-alue APC-tuotteille, mutta vähitellen aluetta on laajennettu ja markkinointia on lisätty myös Euroopassa ja muualla maailmassa. APC-tuotantolaitokset sijaitsevat Yhdysvalloissa ja hiljattain yksi on avattu myös Isossa-Britanniassa.

Henkilöstöä APC Myynti APC
Henkilöstöä yhteensä: 245 Myynti SEK/M: 349

Airborne Molecular Contamination (AMC)

Keskittyneenä mikroelektroniikka teollisuuteen, AMC on erikoistunut molekyyli kontaminaatiohallintaan tuotantoprosesseissa mm. mikrosirujen ja muistipiirien valmistuksessa. AMC:n päämarkkina-alue on Taiwan ja Aasia.

Henkilöstöä AMC Myynti AMC
Henkilöstöä yhteensä: 73 Myynti SEK/M: 80


Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: