Core Values

Arvomaailmamme

Sitoutuneet ja innovatiiviset ihmiset ovat Camfilin menestyksen avain. Arvomaailmamme on yrityksemme sielu, joka ohjaa koko yhtymän toimintaa. Seuraamme ja ohjaamme jatkuvasti työntekijöitämme, jotta kaikki ymmärtävät ja noudattavat seuraavia arvojamme:

Sitoutuneisuus

Me olemme sitoutuneet tekemään parhaamme kaikissa tilanteissa. Vastuuntuntoisena yrityksenä pidämme itseämme globaalisena vastuunkantajana, jonka filosofiana ja arvona ovat kestävän kehityksen periaatteet.

Luotettavuus

Yrityksemme peruslähtökohtina ovat luottamus ja läpinäkyvyys, joilla rakennamme pitkäaikaisia yhteistyösuhteita sidosryhmiemme kanssa.

Yhteistyökyky

Meidän vahvuutemme ja kilpailuetumme on ja tulee aina olemaan ihmiset. Rohkaisemme työntekijöitämme yhteistyöhön ja tiedon jakamiseen  yhtymämme jokaisella osa-alueella, jotta jokapäiväisestä työnteosta tulee mielekästä ja palkitsevaa niin yhtymämme työntekijöille kuin myös asiakkaillemme. Näin pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Asiakastyytyväisyys

Asetamme asiakkaamme etusijalle. Keskitymme tunnistamaan asiakkaidemme tarpeet ja luomaan pitkäaikaista arvoa asiakassuhteeseen.

Saavutettavuus

Missä tahansa Camfil toimiikin, me tarjoamme aina palvelua organisaationa, joka ymmärtää asiakkaan ja markkinoiden tarpeet sekä kunnioittaa paikallisia kulttuuri-, talous- ja ympäristöarvoja.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje

userNames: