About Camfil

Camfil -yhtymä

Camfil Oy on jo vuonna 1980 perustettu Suomessa toimiva tytäryhtiö. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Espoossa. Koko maan kattava palveluverkko sekä noin 10 miljoonan euron liikevaihto tekevät Camfil Oy:stä markkinajohtajan myös Suomessa.

Camfil -yhtymä on maailman johtava ilmansuodattimien ja puhdastilaratkaisujen kehittäjä ja myyjä. Camfil on myös yksi globaalein ilmansuodatuksen asiantuntija maailmassa 28 tuotantolaitoksella, sekä tutkimuskeskuksilla Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella.
Yhtymällä, jonka pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa, on 4200 työntekijää ja liikevaihto on noin 730 M €. Kansainväliset markkinat tuovat noin 95% liikevaihdosta. Yhtiön liiketoiminta on tuottaa ympäristön kannalta kestäviä, parasta mahdollista laatua olevia ilmansuodattimia ja palveluita neljällä pääliiketoimintayksiköllään: Ilmansuodattimet, Power Systems voimalaitos tekniikka, Air Pollution Control (APC) pölynpoistojärjestelmät ja Airborne Molecular Contamination (AMC) molekyylisuodattimilla ja -järjestelmillä.
50 vuoden kokemuksella ilmansuodatustuotteista ja -ratkaisuista, Camfil tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ympäri maailmaa samalla tuottaen jotain mikä meille kaikille on olennaista, edistää terveyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta - puhdasta ilmaa.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä helposti

Yhteystiedot
Camfil Facebook:ssa

HyperText Transfer Protocol

AJANKOHTAISTA

Tilaa Camfil uutiskirje